About Andrea Plum

Andrea Plum – bizonkracht.nl

“Ik hoop dat ik dit jaar zo veel mogelijk vrouwen kan enthousiasmeren om nog meer hun vrouwelijke talenten toe te passen. Meer te vertrouwen op hun innerlijke wijsheid, hun intuïtie.”

2019 is het jaar van de vrouw en haar vrouwelijke talenten


2019 is het jaar van de vrouw en haar vrouwelijke talenten. Tenminste voor mij.
Ik ben gefascineerd door het thema vrouw en haar vrouwelijke talenten. Regelmatig interview ik vrouwen en geef ik workshops.
Mijn ontdekkingstocht naar mijn eigen vrouwelijke talenten en de hiermee gepaarde uitdagingen durf ik openhartig met je te delen. Op een speelse manier nodig ik jou uit om jouw vrouwelijke talenten meer toe te passen.
Ik wil jou inspireren en je laten ervaren hoe jij je nog completer, meer jezelf, nog meer vrouw kunt voelen.

Vaak weten wij als vrouw niet zo goed wat onze vrouwelijke talenten zijn en hoe wij deze kunnen inzetten.  Daardoor laten we een waardevolle, krachtige bron in onszelf ongebruikt. Verborgen parels die wachten om opnieuw gepolijst te worden en te gaan stralen.

Stel dat wij ons met vrouwelijke talenten zoals sensualiteit, intuïtie, zorgzaamheid, zachtheid, etc. veel meer zelf verrijken? Dat wij helemaal ‘onszelf zijn’, maar eigenlijk nog meer dan dat:

Jezelf zijn met al je vrouwelijke talenten. Woaah! Klinkt goed.

Ik zal eerlijk zijn: ik had helemaal niets met ‘typische vrouwendingen’. Vrouwengroepen vond ik stom, vaak te zweverig of ik zag breiclubs voor mijn geest verschijnen. Zakelijk was ik vooral prestatiegericht, een doorzetter, een powervrouw. 
Zachtheid, zachtheid voor mezelf, een zachte, maar toch ook resolute zakelijke aanpak op werkgebied – het was mij totaal onbekend. Nu weet ik inmiddels dat het ook anders kan.

Het onderwerp ‘vrouw en vrouwelijke talenten’ schijnt heel veel vrouwen te boeien. Daarom ga ik in 2019 verder om al die prachtige vrouwelijke talenten te verkennen.  Mijn tijd, energie en aandacht richt ik op dit onderwerp.
Ik wil je mee nemen naar mijn mijn ontdekkingstocht en die van heel veel andere vrouwen. 

Als je er zin in hebt….
Ben jij benieuwd?

Ik plaats regelmatig films via FB omtrent dit onderwerp waar je een kijkje kunt nemen. Ik geef lezingen, workshops, interactieve ontdekkingstochten, etc. om zo veel mogelijk vrouwen te bereiken.

Wellicht dat wij elkaar een keer persoonlijk ontmoeten.

Ik wens je een sprankelend, vrouwelijk 2019!

Hartelijke groeten, Andrea Plum BIZONKRACHT